opc_loader

Wensenlijst

Inspired by the earth.

Cha is opgericht door de Afrikaans-Nederlandse designer Alisha Staats in 2009. Een sterke passie voor mode, kunst, natuur en design inspireerde haar tot het creëren van een label dat staat voor vrijheid, creativiteit en cultural pride. 

Ieder seizoen zie je Alisha's reizen en multiculturele persoonlijkheid terug in de collectie - een eclectische mix, gekenmerkt door comfort en het gebruik van unieke details, afkomstig uit alle delen van de wereld. Sinds het begin is Cha meer geworden dan een merk: het is een lifestyle voor de zelfbewuste, onafhankelijke vrouw. De free spirit die op zoek is naar unieke schoenen, tassen en accessoires die seizoen op seizoen meegaan en haar persoonlijke stijl uitstralen.

Handmade.

Alle Cha producten worden met de hand gemaakt in Spanje door gepassioneerde artisans. Lokale ambachtslieden die ieder stuk individueel verven en bewerken, waarbij natuurlijke crèmes diep in het leer worden geborsteld om z'n unieke look te krijgen. Een verfijnd proces, dat resulteert in one-of-a-kind producten.

Animal-friendly.

Voor onze producten wordt alleen het mooiste, duurzaamste leer gebruikt - leer dat afkomstig is van dieren die tijdens hun leven vrij rond hebben gegraasd, maar uiteindelijk bestemd waren voor directe consumptie. De voering van onze laarzen bestaat uit Italiaanse merinowol. Deze wol wordt 100% diervriendelijk gewonnen, door het schaap pijnloos te scheren en de wol vervolgens op stof te weven: Aandacht voor dier én kwaliteit. 

Cha wordt landelijk verkocht in de betere retail boutiques en is internationaal aan het uitbreiden. 

Liefs, Cha